Verhoeven Fijnmechanisch Ontwerpburo

Verhoeven Fijnmechanisch Ontwerpburo

In 1987 is Verhoeven Ontwerpburo opgericht door Rens Verhoeven. Wij zijn uitgegroeid tot een hoogwaardige innovatiepartner. Ons team bestaat momenteel uit 9 mensen met verschillende vaardigheden en achtergronden. Het is ons doel echte meerwaarde toe te voegen aan nieuwe productontwikkelingen door het realiseren van superieure technische oplossingen met ongekend hoge prestaties qua functionaliteit en kosten-baten verhouding.

Wij streven altijd naar slimme oplossingen die worden vertaald in eenvoudige componenten en samengestelde onderdelen om gemakkelijkere en betrouwbare productie en fabricage mogelijk te maken.

Wij zijn van mening dat je de ontwikkeling van het idee voor een technisch principe moet verbinden met het ontwerp en de engineering van de componenten en de samengestelde onderdelen.

Daarom bieden wij een totaalservice aan voor de ontwikkeling, inclusief ontwerp, engineering, testen/valideren van prototypes, matrijzen en andere gereedschappen.

Wij werken daarbij samen met bedrijven die de juiste vaardigheden en apparatuur hebben voor speciale werkzaamheden.

Verder beschouwen wij onze klanten als partners tijdens de ontwikkeling en zien we grenzen in hun fabricageprocessen als uitdagingen om nog slimmere oplossingen te realiseren.

Wij geven onze projecten op gestructureerde wijze vorm, zodat een transparante en efficiƫnte uitvoering gegarandeerd is.

Wij streven naar duurzame relaties met onze klanten, op basis van vertrouwen en bewezen betrouwbaarheid.

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De ingenieursbureau-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Verhoeven Fijnmechanisch Ontwerpburo
Oudestraat 2
5469GG Erp

+31 (0)413 341521

Deel deze pagina

Verhoeven+Fijnmechanisch+Ontwerpburo img