De Voogt Naval Architects

De Voogt Naval Architects

De Voogt Naval Architects is een internationaal architectenbureau gespecialiseerd in het ontwerpen van luxe motorjachten tot een lengte van 100 meter. Alle jachten die De Voogt ontwerpt en tot in detail uitwerkt zijn op maat gemaakt voor de zeer exclusieve export markt.
Het kantoor van De Voogt is gevestigd in Haarlem. De meer dan 80 medewerkers houden zich bezig met verschillende disciplines die zijn onderverdeeld in de volgende afdelingen:


Studio de Voogt

Theoretische scheepsbouw

Engineering, waar de jachten worden uitgedetailleerd en werkplaats- tekeningen worden gemaakt, bestaat uit drie vakdisciplines te weten:

Scheepsconstructies

Interieur

Werktuigbouw/Scheepsinstallaties

Klik op een bovenstaande afdeling voor nadere uitleg.


De Voogt Naval Architects werkt - onder de merknaam Feadship - nauw samen met de ruim 1,000 medewerkers van de werven van Koninklijke De Vries Scheepsbouw en Royal Van Lent. De naam Feadship - de wereldwijde marktleider op het gebied van custom-built luxe motorjachten - staat gelijk aan kwaliteit, vakmanschap en samenwerking.

Met trots bouwen de beste vakmensen de mooiste motorjachten ter wereld.

Al vele jaren werkt De Voogt Naval Architects samen met de verschillende opleidingsinstituten. Zo hebben al vele studenten bij De Voogt hun stage of afstudeeropdracht voltooid. Sommige van hen komen uiteindelijk in dienst.

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De ingenieursbureau-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

De Voogt Naval Architects
Leidsevaart 574
2014HT Haarlem

+31 (0)23 5247000

Deel deze pagina

De+Voogt+Naval+Architects img